Komputer Desktop

Komputer Desktop

Komputer Desktop Gedhe Informasi Kanan

Hot

Friday, January 5, 2018

Komputer Desktop Gedhe Informasi Kanan

January 05, 2018 1

Kanggo umume wong nggunakake komputer desktop yaiku bagean saka uripmu saben dinten. Nanging, komputer ora bisa tahan suwe. Nalika tuku komputer anyar, sampeyan pengin njaluk nilai sing apik. Iku alasan kanggo artikel iki sampeyan lagi maca. Kene sawetara tips kanggo mbantu sampeyan entuk komputer desktop gedhe.

Sampeyan kudu duwe program anti-virus ing komputer sampeyan. Tanpa piranti lunak iki, sampeyan bisa dadi korban piranti lunak angkoro. Program lunak angkoro bisa ngrampog informasi pribadhi lan ngendhaleni kacepetan pangolahan komputer. Kanggo pangayoman terus-terusan, sampeyan bisa gawe jadwal anti virus kanggo mbukak lan ndandani masalah kanthi teratur.

Coba golek komputer sing diwenehake. Akeh wong sing arep tuku laptop lan bakal ngedol desktop kanthi rega sing cukup. Komputer-komputer iki biasane dienggo apik, nanging kudu dilakoni kanthi cepet sadurunge sampeyan tuku.

Nalika sampeyan lagi blanja kanggo komputer desktop anyar, goleki manawa ana tambahan ons sing kasedhiya. Sebagian toko komputer nawakake aksesoris. Mung entuk aksesoris sing sampeyan butuhake. Sampeyan uga kudu katon watara wiwit tambah ons bisa luwih murah ing panggon liya. Biasane, tambahan ons sing dibeli saka manufaktur komputer luwih akeh.

Nemtokake pangukuran sing paling tepat ing lokasi sing arep diselehake ing desktop. Desktops teka ing macem-macem gaya lan wujud. Sawetara bakal ukuran cilik, dene sing liyane bakal dhuwur. Delengen apa jenis spasi sing sampeyan duwe dhisik.

Tuku desktop sing mung nduweni fitur sing sampeyan butuhake. Akeh wong nyoba kanggo tuku mesin sing metu saka rega rega karo akeh fitur ekstra sing ora perlu utawa digunakake. Kadhangkala, sampeyan bakal kebanjiran karo jumlah fitur sing kasedhiya.

Yen sampeyan lagi mikir babagan desktop Mac, nanging sampeyan duwe program PC, nimbang investasi ing salinan Paralel kanggo Mac. Piranti lunak iki ngijini sampeyan nginstal OS PC ing Mac komputer sampeyan. Sampeyan bakal bisa mbukak apa wae program PC sampeyan kudu. Sistem operasi PC kudu dituku kanthi kapisah.

Ana sawetara hal sing sampeyan kudu eling yen sampeyan pengin tuku desktop game. Komputer sampeyan kudu duwe tampilan sing kompatibel karo resolusi dhuwur, minimal kanggo 4 gigabyte memori, ditambah kertu video sing kuwat. Sampeyan uga pengin nganggep controller khusus utawa keyboard.

Priksa kabeh sampeyan bisa menehi hasil sing ditampa. Priksa informasi online sadurunge sampeyan tuku kanggo nggawe manawa sampeyan kepenake.

Sampeyan bakal pengin njamin yen piranti lunak sing ditampa karo komputer sampeyan sah. Sampeyan kudu nampa CD lan tombol terkait kanggo ngaktifake supaya sampeyan mesthi ora nemokake dhewe ing sembarang masalah hukum lan sampeyan bakal bisa nampa apa wae nganyari piranti lunak sing bakal mudhun.

Ora komputer sampeyan duwe memori sing cukup? Memori penting ing komputer desktop. Apa sampeyan nyimpen data gedhe ing komputer? Sampeyan kudu nyimpen akeh potret utawa video? Iku pitakonan kanggo takon dhewe, supaya sampeyan bisa njaluk apa sing perlu.

Dina iki, laptop luwih larang tuku tinimbang piranti siap sedia. Sampeyan bisa tuku komputer desktop sing apik banget babagan $ 400.00 ing toko komputer lokal. Mung manawa panggonan sing sampeyan tuku komputer saka duwe reputasi sing padhet.

Aja mirah nalika tuku komputer. Akeh kaping, sampeyan bakal entuk apa sing sampeyan mbayar kanggo. Coba tuku kanthi saka manufaktur, toko komputer, lan pasar online. Yen rega sing dituduhake banget, banjur ana alesan kanggo kuwi. Nalika sawetara penjual merdika nawakake tawaran sing apik, mesin kasebut mbokmenawa ora duwe opsi sing sampeyan butuhake, utawa mbutuhake biaya sing luwih gedhe.

Yen sampeyan lagi mikirake keyboard sing dirancang kanthi ergonomis kanggo komputer desktop, priksa manawa papan keyboard luwih nyaman kanggo sampeyan kanthi ngunjungi toko kanggo nemtokake manawa sampeyan meruhi sampeyan. Iki penting banget yen sampeyan nglampahi akeh wektu ing komputer. Iku dirancang khusus kanggo ngurangi stres ing tangan lan pergelangan tangan.

Hard drive teka ing rong jinis, lan pilihanipun adhedhasar rong opsi kasebut. Drive HDD minangka standar kanggo paling akeh, nalika SDD nggambarake versi anyar. Drive SSD iku pilihan sing luwih apik nanging uga luwih larang.

Yen sampeyan tuku digunakna, sampeyan ora entuk garansi. Maksude mesthine sampeyan bakal tanggung jawab kanggo breakdowns lan ndandani. Delengen yen iki katon becik sadurunge tuku.

Sistem operasi apa sampeyan pengin? Contone, Windows 8 beda banget karo Windows 7, malah yen sampeyan seneng nggunakake Windows 7, sampeyan ora seneng Windows 8. Priksa manawa OS komputer iku salah siji sing sampeyan seneng nggunakake.

Yen wektu wiwitan komputer dadi keprihatinan, goleki wong-wong sing nganggo SSD drive. Komputer boot munggah banget cepet nalika padha duwe piranti lunak lan sistem operasi diinstal ing hard disk solid negara. Sampeyan bakal pengin nggawe manawa sampeyan tuku drive cadangan sing cocog, yen SSD ngalami kegagalan ing sawetara titik.

Yen sampeyan butuh komputer sing akeh kacepetan, desktop mesthine dadi pilihan sing paling apik. Desktops bisa nyimpen informasi liyane, lan sakabèhé luwih cepet tinimbang tablet utawa laptop apa wae. Padha biasane biaya kurang saka laptop uga. Mulane desktop kuwi pilihan gedhe.

Sawetara komputer teka karo rong utawa luwih kartu video. Kartu kasebut bakal mlaku kanthi pasangan lan bisa luwih apik. Iki pancene migunani yen sampeyan nemtokake game ing sawetara monitor kanggo resolusi dhuwur. Nanging, yen sampeyan dudu gamer utawa mung duwe monitor siji, kertu video siji bakal cukup.

Sampeyan saiki kudu siap kanggo blanja kanggo komputer anyar sampeyan. Gunakake tips sing sampeyan sinau kanggo nemokake komputer sing bakal bisa digunakake kanggo sampeyan. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan bisa njaluk desktop gedhe sing bisa digunakake.

Apa sampeyan kudu milih layanan Certa Hosting? Punika namung salah satunggaling kalebihan: Situs sampeyan dipantau siang lan wengi dening tim tech kangge nglindhungi lan ngoptimalaken kinerjaipun. Keamanan dijaga supaya sampeyan bisa konsentrasi ing bisnis. Ngomong?
Read More